O veridbi bivšeg muža: Mogu ja da vas venčam?

Autor:

Ovo nismo očekivali...

O veridbi bivšeg muža: Mogu ja da vas venčam? Foto: Instagram/katherineschwarzenegger/annafaris

Nedavno je objavljeno da je glumac Kris Prat nakon sedam meseci zabavljanja zabrosio ćerku legendarnog Arnolda Švarcengera - Ketrin.

A, kako bi se dokazalo i da je u sjajnim odnosima sa bivšom ženom Ano Faris, Kris je njoj poslao poruku odmah nakon što je zaprosio Ketrin kako bi je obavestio o tome.

"Kris mi je jutros pisao i rekao mi da je sinoć zaprosio Ketrin. Ja sam mu rekla da je to fantastično, a onda sam mu poslala i poruku da ga podsetim da sam imam dozvolu da venčavam ljude. Mnogo sam srećna zbog njih", otkrila je glumica u svom podkastu.

Takođe je ispod fotografije na Krisovom Instagramu gde se on nalazi sa novom parnerkom, Ana i javno uputila čestitke i najlepše želje.

Sigurni smo da se Ana samo šalila i da ne bi zaista venčala par, ali su komičarki stigle poruke fanova da je "kraljica" i da su ponosni na nju što je tako reagovala.

Kris ima šestogodišnjeg sina Džeka iz braka sa Anom, od koje se razveo u avgustu 2017. godine nakon osam godina braka.

Kris i Ana insistiraju da su i dalje u prijateljskim odnosima, ali su oboje istakli da im je razvod teško pao. Ana se trenutno zabavlja sa direktorom fotografije Majklom Baretom.

Povezano

Sve vesti