Karleuši "ugašen" Twitter!

Autor:

Više nećete moći da pratite najnovije tvitove pevačice, jer joj je profil na ovoj društvenoj mreži suspendovan.

41
A- A A+

U jeku skandala u medijima u vezi sa Jelenom Karleušom, Duškom Tošićem i Ognjenom Vranješom, ukoliko poželite da vidite novu misao pevačice povodom svega toga na njenom Twitter profilu, izaći će vam obaveštenje da je njen profil "suspendovan".

Prema pravilima ove društvene mreže, ovakva mera može da bude doneta ako je "profil kompomitovan", odnosno, ako posumnjaju na to da je lažan ili hakovan, ali i ako bude većeg broja prijava as drugih profila da postoji sadržaj koji "narušava pravila" - kada se na profilu ispolji sadržaj koji je "nasilan", kada se "šalju pretnje" i tome slično.

Tako da, nešto od ovoga je zadesilo pevačicu, kojoj je profil privremeno ili možda čak i trajno ugašen.

Ukoliko ste jedan od retkih koji nisu u toku sa onim šta se dešava, drama je nastalo zbog slika gole Jelene Karleuše (za koje pevačica kaže da su fotomontaža), koje je navodno slala fudbaleru Anderlehta Ognjenu Vranješu.

Jelena Karleuša: Vučiću, pomozi!

Pevačica se nekoliko puta oglasila na društvenim mrežama i poručila da fudbaler laže, da mu nije slala eksplicitne fotografije, da se na slikama ne nalazi ona, da je u pitanju fotomontaža... ali dok ona piše, mediji pronalaze "nove poruke" koje je navodno razmenila s kolegom svog supruga i pripremaju nove naslovnice, poput onih koje su osvanule na štandovima širom Srbije i šokirale javnost.

"Crve, nećeš fudbal zaigrati više"

Podsetite se i MONDO TV priloga sa Jelenom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti