Hrvatski voditelj preko bilborda moli srpskog pevača!

Autor:

Nesvakidašnji potez voditelja koji već 15 godina čeka da mu Balašević dođe u goste.

14
A- A A+

U Novom Sadu su osvanuli bilbordi na kojima su ogromni plakati na kojima piše "Dragi Đole, još uvijek te čekam...". U pitanju je delo hrvatskog voditelja sprskog porekla - Aleksandra Stankovića koji se odlučio na ovaj neuobičajeni poziv u emisiju upućen pevaču Đorđu Balaševiću, pošto ga već 15 godina čeka da mu bude gost.

"Zovem ga u svoju emisiju već 15 godina. Uz njega sam se zaljubljivao i uspavljivao svoje dete. I dalje mislim na njega. Ma, i ako Đorđe Balašević kaže 'ne' ili uopšte ne odgovori, neću se naljutiti. On je moj muzički idol", rekao je Aleksandar za "24sata.hr".

Voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" je izgleda spreman na sve kako bi mu srpski pevač došao u goste, pa čak i da plati bilborde.

"Ne smem da kažem koliko je koštalo. Bio sam kod njega kući pre petnaestak godina, sve smo dogovorili i onda je odjednom odustao. Posle sam pokušavao još nekoliko puta da dođem do njega, ali supruga ili menadžer nisu me puštali dalje, do Đoleta nisam došao", istakao je voditelj.

HAJKA na Stankovića: "Šljame, idi u Srbiju"

U potpisu plakata piše Mia Radenković, iz pesme "Ljerka".

"Posle ide Uobraženković. To sam namerno napravio, ne znam, možda misli da sam uobražen pa zbog toga ne želi da dođe u emisiju. Plakatom sam želeo da mu poručim da mislim na njega", tvrdi Stanković.

Povezano

Sve vesti