Gadni detalji tužbe: Piškila je po meni i pipala me

Autor:

Slučaj Maraje Keri i ucene oko intimnih snimaka postaje sve bizarniji!

Gadni detalji tužbe: Piškila je po meni i pipala me Foto: YouTube/MariahCarey

Maraja Keri tužila je bivšu asistentkinju Lijanu Azarijan, koja je ucenjuje intimnim snimcima i traži osam miliona dolara da ih ne bi objavila.

Sada je Azarijanova uzvratila kontratužbom koja otkriva bizarne "aktivnosti" u kući Kerijeve, jedne od najpoznatijih pevačica na čitavoj planeti.

Azarijanova navodi da je u Marajinoj kući bila fizički zlostavljana, a da pevačica, koja je znala za to i "povremeno i sama učestvovala", nije mrdnula prstom da je zaštiti.

Azarijanova u tužbi navodi da ju je bivša menadžerka Kerijeve, Stela Buločnikov, tukla, udarala po grudima i zadnjici, obarala je na zemlju, sedela na njoj i urinirala po njoj?!

"Najveći deo tog zlostavljanja događao se dok je i Maraja bila u prostoriji, ali se pravila da ništa ne primećuje," piše u tužbi.

Od Maraje je, takođe, dobila "više udaraca" tokom nekoliko godina angažmana u njenoj kući.

Buločnikovu bivša asistentkinja tereti i za govor mržnje jer ju je zvala "cr*čugom" i "jermenskom ku*vom". Azarijanova dodaje i da je Buločnikova često "ismevala njen fizički izgled", odnosno velike grudi, i pokušavala "pod dojke da joj stavi razne predmete kao što su mobilni telefoni, daljinski upravljači i kuhinjske alatke".

Povezano

Sve vesti