Lalatoviću samo mesec dana suspenzije?

Autor:

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović će biti "pomilovan" za incident u Kruševcu i burne konferencije za novinare.

14
A- A A+
Nenad Lalatović Foto: MN Press

Nenad Lalatović, koji često izlazi iz okvira uobičajenog sportskog ponašanja, krajem jesenjeg dela sezone Superlige, eksplodirao je u Kruševcu, kada je tokom meča pokazivao srednji prst prema loži u kojoj sede rukovodioci Napretka, a potom je na konferenciji za novinare ušao u oštar verbalni duel sa pojedinim novinarima i portaprolom kruševačkog kluba.

Istina, Lalatovića su provocirali iz te lože, psovali mu porodicu. A on nije izdržao...

Ceo ovaj incident, koji se dogodio 17. decembra prošle godine, bio je analiziran u Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

Prema nezvaničnim saznanjima "Večernjih novosti", odluka je izrečena - Lalatović je dobio samo mesec dana suspenzije i moraće da plati 100.000 dinara.

Ako ova informacija bude potvrđena, to praktično znači da će mu suspenzija isteći do početka prolećnog dela Superlige Srbije (15. februar) i moći će nesmetano da sedi na klupi niškog Radničkog.

"Večernje novosti" su objavile i druga nezvanična saznanja o tome da je prvobitna kazna Lalatoviću trebalo da bude 3 meseca zabrane obavljanja trenerskog posla, ali je ona potom preinačena u mnogo blažu.

Povezano

Sve vesti