Voždovac ga prodao za milione, pa zadržao

Autor:

Mladi napadač Votforda ipak će ostati na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici.

0
A- A A+
Filip Stuparević Voždovac Foto: MN Press

Voždovac je zaradio značajan novac ove zime (tri miliona evra), a pritom nije ostao bez igrača koga je prodao.

Najskuplji igrač u klupskoj istoriji, mladi Filip Stuparević, zadržaće se na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici i u nastavku sezone, jer su Voždovčani dogvorili sa Votfordom njegovu pozajmicu do leta.

Sportski direktor "zmajeva" Goran Grkinić rekao je da su se obe strane saglasile da je najbolje za sve da Stuparević ostane u klubu.

"Filip će u tandemu sa Predragom Sikimićem činiti ubojiti tandem, što će znatno olakšati borbu za bolji plasman kluba. Takođe, i Votford će na kraju sezone dobiti gotovog igrača, tako da su i oni zadovoljni dogovorom, i svesni su da je Voždovac najbolja sredina za mladog napadača”.

Iako je pominjana mogućnost da Stuparević ode u Udineze, on je zadovoljan ostankom u matičnom klubu.

"Iskreno sam srećan što je postignut dogovor dva kluba da ostanem u timu Voždovca i mislim da je to ispravna odluka. Ne letim, čvrsto sam sa obe noge na zemlji, imam još mnogo da učim, a Voždovac je prava sredina za moje napredovanje, što se dokazalo i u proteklom periodu. Tu je i Sikimić uz kojeg ću moći da učim i da spremniji dočekam izazove koji su preda mnom u daljoj karijeri”, rekao je za klupski sajt Stuparević.

Voždovac se trenutno za nastavak sezone sprema na svom stadionu, i u planu su dve prijateljske utakmice koje su zakazane za 23. i 25. januara. Prvi rival Zmajeva biće Brodarac, dok će u drugoj utakmici na krov doći ekipa BSK Borče.

Drugi dreo priprema biće odrađen u turskoj Antaliji, a polazak je planiran za 27. januar, uz četiri pripremne utakmice koje će se odigrati sa ekipama iz inostranstva.

Povezano

Sve vesti