mondo.rs

CRNA GORA: Koja srpska pevačica je dobila 80.000 EVRA?

Autor:

Otkrivene sume koje su Crnogorci dali za zabavljače tokom novogodišnjih praznika.

CRNA GORA: Koja srpska pevačica je dobila 80.000 EVRA? Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Jedna naša pevačica je za novogodišnje praznike u Crnoj Gori primila je honorar od čak 80.000 eura, saopštila je portparolka tamošnje Poreske uprave Milica Vuletić.

Ne navodeći o kojoj estradnoj ličnosti je reč, Vuletić je u Jutarnjem programu crnogorskog Nacionalnog javnog servisa istakla da je u pitanju honorar koji je isplatio privredni subjekat, što znači da tokom novogodišnjih praznika ta estradna ličnost nije nastupala na trgu, već u jednom ugostiteljskom objektu.

Ona je istakla da je cifra od 880.000 eura isplaćenih honorara estradnjacima u Crnoj Gori pokazatelj da je ova zemlja, odnosno hoteli i ugostiteljski objekti, izuzetno interesantna destinacija za zabavljače i pevače koji zarade značajne iznose tokom praznika.

"Imali smo honorare isplaćene u iznosu od više od 880.000 evra, ali smo po tom osnovu obračunali značajan iznos poreza od 60.000 evra", rekla je Vuletić za RTCG.

Najveći honorari su isplaćeni u Budvi, Tivtu i Baru.

"Najveća gužva bila je upravo u tim opštinama, na trgovima, ali su tu nastupale i najinteresantnije estradne zvezde.Tako da smo, recimo, na teritoriji opštine Budva imali isplaćene honorare od čak 540.000 eura, a kad su u pitanju Tivat i Kotor isplaćeni su honorari u iznosu od oko 250.000 eura", rekla je ona.

Što se tiče toga koja srpska pevačica bi mogla da bude u pitanju kada je honorar od 80.000 evra u pitanju, velike su šanse da je u pitanju Svetlana Ceca Ražnatović s obzirom na to da je ona nastupila 1. januara u privatnom hotelu, dok je recimo, Lepa Brena, pevala na trgu.

Šta vi mislite - ko je u pitanju?

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.