mondo.rs

Vraćaju nam se PRAVI "Isterivači duhova"! (VIDEO)

Autor:

Koga ćete pozvati?

Vraćaju nam se PRAVI "Isterivači duhova"! (VIDEO) Foto: YouTube/TrailersPlaygroundHD

Posle "propale" ženske verzije hita "Isterivači duhova", originalna ekipa se ponovo okupila i snimila treći deo ove priče!

U originalu su glavne uloge tumačili Den Ekrojd, Bil Marej, Sigurni Viver, Erni Hadson, Rik Moranis i pokojni Harold Ramis, a još uvek nije poznato ko će se sve od njih vratiti.

"Znam da Bil nije nikada bio preterano zainteresovan da nastavimo ovu priču, ali je scenario toliko dobar, da mislim da neće moći da odbije. Makar igrao i samo duha," rekao je ranije glumac i komičar Den Ekrojd.

Originalni "Isterivači" snimljeni su 1984, nastavak je stigao pet godina kasnije, a 2016. smo gledali žensku verziju koju je kritika dočekala "na nož".

Sada je izašao i prvi tizer trejler za nastavak, nedugo nakon što je potvrđeno da će film režirati Džejson Rajtman. U kratkom klipu čujemo uvodnu muziku iz prvog dela filma, a na napuštenom imanju zatičeno stari automobil koji su isterivači duhova koristili sa sve čuvenim logoom.

Ali, zašto je sve napušteno i gde su naši junaci? To su odgovori na koje ćemo morati da sačekamo do 2020. godine kada je film najavljen da će izaći u bioskope ili da se nadamo nekom trejleru koji će otkriti više.

"Ovo je sledeće poglavlje u originalnoj franšizi. Nije rimejk. Ono šta se desilo u osamdesetim je ostalo tamo, a film se bavi sadašnjim vremenom", istakao je reditelj.

Pogledajte tizer:

Izvor: YouTube/Rapid Trailer

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.