Oglasio se Duško Tošić!

Autor:

U jeku skandala Jelena se više nije oglašavala, ali zato fudbaler...

72
A- A A+

Svi već znate priču - drama je nastalo zbog slika gole Jelene Karleuše (za koje pevačica kaže da su fotomontaža), koje je navodno slala fudbaleru Anderlehta Ognjenu Vranješu.

Pevačica se nekoliko puta oglasila na društvenim mrežama i poručila da fudbaler laže, da mu nije slala eksplicitne fotografije, da se na slikama ne nalazi ona, da je u pitanju fotomontaža... Molila je medije da prestanu s takvim objavama koje joj narušavaju porodicu i brak sa fudbalerom Duškom Tošićem.

U jednom trenutku, pevačica je najavila da se više neće oglašavati i da se oseća nemoćno, dok su domaći mediji nastavili da pišu o tome da je fudbaler ipak rešio da se razvede od nje i da već konsultuje advokate.

"Crve, nećeš fudbal zaigrati više"

Međutim, nakon ćutanja, oglasio se i Tošić na svom Instagram profilu, gde je objavio Story u vidu slike gde su Jelena i on zajedno, i dodao emotikon koji namiguje -  ;)

Jelena Karleuša: Vučiću, pomozi!

Pretpostavićemo da to znači da ne planiraju da se razvedu, pa da su pevačica i fudbaler i dalje zajedno uprkos svemu što se piše poslednjih dana.

Inače, Karleuši je u sredu suspendovan Twitter profil i pevačica od tada nije dostupna na ovoj mreži, dok se na drugima i dalje ne oglašava.

Tužba Ministarstva zbog fotografija JK!

Podsetite se i MONDO TV priloga sa Jelenom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti