Posle marihuane ulaže u švedski biznis

Autor:

Investiciona kompanija Casa Verde, poznatog repera Snupa Doga, ulaže novac u tehnološku kompaniju iz Švedske.

Posle marihuane ulaže u švedski biznis Foto: Snoop Dogg / Instagram

Švedska tehnološka kompanija, koja posluje u oblasti finansija, Klarna Bank, prodala je akcije američkom reperu Snupu Dogu, pošto je njena vrednost prethodno procenjena na dve milijarde funti.

Ubijen gej reper! (FOTO, VIDEO)

Savetovao sam ih, pratio, a sad i ulažem u njih, kako bi dalje širili svoj portfolio, kapiraš me“, stoji u zvaničnoj izjavi američkog repera u vezi sa podrškom ovom tehnološkom startapu. Pre ovoga investiciona kompanija repera ulagala je u posao vezan za marihuanu, a najpoznatiji je onaj za isporuku kanabisa, evropski servis Dutchie.

Pročitajte i ovo: Rep legenda! (FOTO, VIDEO)

U marketinškoj kampanji za novu kompaniju, Snup Dog je promenio ime u Smut Dog (Smoooth Dogg). Detalji o količini novca, odnosno ulaganja nisu otkriveni.

Klarna Bank je osnovana kao startap firma 2015. godine u Švedskoj, s namerom da transformiše finansijsko tržište, a do danas se proširila na 14 zemalja Evrope. Ova firma kombinuje tradicionalne i moderne finansijske usluge i omogućava korisnicima da kupuju robu i usluge koristeći se čak i uslugama tzv. “merčandajzera“, kojih u ovom trenutku ima oko 100.000.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Podsetite se MONDO priloga o Snup Dogu:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti