Otkriven Mortal Kombat 11: Brutalno, sirovo, jako VIDEO

Autor:

MK11 je će vas oduševiti brzinom, potezima i mehanikom izvođenja, ali možda i zgroziti količinom brutalnosti, krvi i beskrupuloznosti, koju igrači pokazuju jedni prema drugima.

Otkriven Mortal Kombat 11: Brutalno, sirovo, jako VIDEO Foto: Promo/Mortal Kombat/MONDO portal

Tamo gde je Mortal Kombat X/L stao Mortal Kombat 11 nastavlja. Priča je i dalje važna, upoznaćemo nove likove, mračne i one malo manje mračne, a naglasak je opet na krvoproliću, jezivim Fatality završnicama i napucavanju protivnika do izdisaja. Mortal Kombat 11 je, čak i za prethodnike, jezivo brutalna igra, ali cenimo da igrači tako vole, čim je to sve upakovano u igru.

MK11 biće jedna od najzanimljivijih igara serijala, jer će ponuditi likove, kojima je moguće graditi karakter, moći i druge delove ličnosti, o čemu ćete više saznati na linku.

Mortal Kombat 11 biće dostupan 23. aprila za Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i PC. Svi koji naruče igru odmah i do izlaska imaće priliku da dobiju Šao Kana kao bonus i pristup ranom BETA testiranju igre.

Sve detalje o tome kakva je Mortal Kombat 11 igra dajemo vam u video prilozima, koji su dugački, izuzetno moćno animirani, brutalni (razume se) i na momente čak i jezivi. Ko voli - nek’ uživa!

Koji lik biste voleli da se vrati u ovom delu? Kako vam se dopada igra?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Mortal Kombat 11 video najava:

Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 kompilacija Fatality završnica:

Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 prolog priče:

Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 oružja i alati:

Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 Sonja Blejd predstavljanje:

Izvor: Mortal Kombat

Povezano

Sve vesti