Strahinje strahovale bez razloga

Posle šest meseci provedenih na "kaljenju" u Zemunu i Proleteru, crno-bele Strahinje, Bošnjak i Jovanović, vratile su se u Humsku i zauzele pozicije za koje su letos strahovali.

Strahinje strahovale bez razloga Foto: MN Press Strahinja Bošnjak (desno) na okupljanju "orlića" u društvu Jovana Vlalukina.

Iz ovog ugla - sve deluje drugačije!

Fudbaler Partizana Strahinja Bošnjak rekao je da mu nije bilo lako kada je saznao da će otići na pozajmicu, ali da mu je sada, posle šest meseci provedenih u Zemunu, "puno srce" zbog povratka u Humsku.

Prvom timu Partizana su se na pripremama priključila dva igrača koji su tokom mandata trenera Miroslava Djukića poslata na pozajmice u druge klubove, štoper Strahinja Bošnjak i krilni napadač Strahinja Jovanović.

Bošnjak je poslat na kaljenje u Zemun, dok je Strahinja Jovanović bio u Proleteru iz Novog Sada.

"Nije bilo lako kada sam saznao da ću otići na pozajmicu. Potonuo sam na trenutak, jer sam mislio da to nije pravo rešenje za mene. Ali, posle nekoliko dana razmišljanja shvatio sam da će to biti samo jedan stepenik više, jedan korak napred da usavršim svoje znanje i napredujem u praksi", rekao je Bošnjak za sajt Partizana.

RAZBIO PREDRASUDE O SRBIJI

Bošnjak je naveo da je prvi susret sa trenerom Zoranom Mirkovićem bio jako pozitivan.

"Nadam se da sam i ja ostavio takav utisak. Došlo je par novih igrača koje nisam poznavao, dok je većina bila tu ranije. Prihvatili su me kao da nisam ni odlazio", rekao je.

Bošnjak je u dresu Zemuna odigrao osam utakmica.

"Nije bilo lako ni izboriti se u manjem klubu za minutažu, jer je na mojoj poziciji igrao bivši igrač Partizana Trajković od kojeg sam naučio dosta toga, ali ne samo od njega već i od ljudi iz kluba. Tu je bio i Nemanja Tomić, tako da smo imali puno tema za razgovor. Momcima sam zahvalan na tome kako su me prihvatili i što su bili uz mene kad god mi je bilo potrebno", rekao je on.

"Posle šest meseci provedenih u Zemunu, rečeno mi je da se vraćam u Partizan, bilo mi je puno srce. To je moj klub iz detinjstva. Ne mogu da se ne obradujem takvim vestima", dodao je Bošnjak.

STIGLO POJAČANJE: BORBA ZA VRH I LIGU EVROPE

Strahinja Jovanović (u sredini) na utakmici košarkaša Partizana u "Pioniru". Foto: MN Press Strahinja Jovanović (u sredini) na utakmici košarkaša Partizana u "Pioniru".


Strahinja Jovanović je u Proleteru odigrao 11 utakmica i, kako je rekao, daće sve od sebe da se nametne kod Mirkovića.

"Obzirom na to da sam u Partizanu kod prethodnog trenera odigrao dve utakmice, odlučio sam u dogovoru s rukovodstvom kluba da je za mene bilo najbolje da odem na pozajmicu u Proleter. U Proleteru sam odigrao 11 utakmica, postigao jedan gol i stekao određeno iskustvo u Super ligi. Sada sam opet sa Partizanom i novim trenerom gde stičem novo iskustvo i gde ću dati sve od sebe da se nametnem", rekao je Jovanović.

Povezano

Sve vesti