mondo.rs

Ne boji se mišića (FOTO)

Autor:

Evo kako vežba glumica koja je seks simbol Holivuda danas.

Ne boji se mišića (FOTO) Foto: Guliver/Getty Images/Matt Winkelmeyer

Seks simbol Holivuda modernog doba, jedina je žena koja je dvaput izabrana za najseksepilniju ženu od strane magazina "Esquire" (2006. i 2013. godine), Skarlet Johanson ulaže puno truda u svoj izgled.

Trenira redovno i vrlo je odgovorna, ispričali su za magazin People instruktori sa kojima se priprema za zahtevne uloge, Rajan i Erik Džonson.

Između snimanja, lepotica vežba da bi održala savršenu liniju i figuru koja je "zakucala" na liste najlepših žena sveta.

"Vrlo je posvećena, trenira dva ili tri dana nedeljno kad se priprema za određene uloge, ali na 'održavanju linije' radimo pet ili šest puta nedeljno", kaže Erik Džonson.

Glumica nije ljubitelj kondicionih treninga, ali voli vežbe snage.

"Naš cilj je da bude dovoljno jaka da sve može da radi s lakoćom, a ona uživa u tome. Izuzetno je snažna, ali nikad ne preskače termine za vežbanje", ispričao je on.

Lepotica izgleda ne pati od "ženske boljke", nema strah od mišića, a vežbanje je deo njene rutine tako da su efekti očigledni.

Ako ste pomislili "lako je njoj", delom ste u pravu, ali, instruktori koji su osmislili njen režim vežbanja kažu da je rutina najvažnija.

"Vežbanje mora da bude navika, kao pranje zuba. Trenirajte onoliko koliko vremena imate, i u zavisnosti od toga kako se osećate. Ako žurite ili ste umorni, i pola sata biće sasvim dovoljno", savetuju braća Džonson.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.