Napad na Karleušu - uvreda za sve žene! FOTO, VIDEO

Autor:

Grand produkcija povodom skandala koji je izbio, a tiče se njihovog "člana i prijatelja"

Napad na Karleušu - uvreda za sve žene! FOTO, VIDEO Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Skandal oko golišavih fotki Jelene Karleuše, koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu, a za koje ona tvrdi da su fotomontaža, ne jenjava.

Uprkos saopštenju menadžera pevačice Zorana Birtaševića da se Jelena Karleuša i Duško Tošić neće razvesti, to ne sprečava medije da pišu o "detaljima razvoda", "milionima bez kojih će Jelena ostati" i i dalje objavljuju navodnu prepisku s Duškovim kolegom iz Anderlehta.

Karleuša o mladežu i veličini Vranješevog "ponosa"

Ovim povodom se oglasila i Grand produkcija u okviru koje je i muzičko takmičenje Zvezde Granda čiji je Karleuša deo:

Snimci završili na sajtu za odrasle!

"Kako javni linč na Jelenu Karleušu ne prestaje, smatramo svojom obavezom, ali i kolegijalnošću da se obratimo javnosti. Torturu koju Jelena Karleuša proživljava poslednjih nekoliko dana smatramo ozbiljnom uvredom za sve žene - majke, supruge, ćerke, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je pre svega napadnuta jedna porodica. Kako je Jelena član žirija u Zvezdama Granda, a samim tim i deo naše produkcije i naš prijatelj, apsolutno podržavamo njene napore da, uprkos neverovatnom pritisku, izađe kao pobednik iz ove borbe", navodi se u saopštenju.

Nova emisija Zvezde Granda trebalo je danas da se snima, ali je snimanje otkazano zbog "porodičnih problema Jelene Karleuše".

Podsetite se MONDO priloga s Jelenom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti