Nikolić posle drame u Sloveniji: Za mog oca!

Autor:

"Slava nam je u nedelju, Sveti Jovan, ime mog oca i ovo je za njega", rekao je Dragan Nikolić nakon dramatičnog trijumfa Igokee u Novom Mestu.

Nikolić posle drame u Sloveniji: Za mog oca! Foto: MN Press

Igokea je u poslednjim trenucima napravila značajan "brejk" u borbi za opstanak.

Na gostovanju Krki u Novom Mestu, ekipa Dragana Nikolića odigrala je još jedan uzbudljiv duel i završila ga u svoju korist, smirenim reakcijama u poslednjem minutu.

"Igosi" sada imaju dve pobede viška u odnosu na Krku, šest kola pre kraja ligaškog dela takmičenja.

Trener Igokee je je u uvodnim rečima na konferenciji za medije  istakao da je faktor sreće bio na strani Igokee za razliku od prošlog kola kada su promašili dva šuta u poslednjim trenucima za pobedu kod kuće protiv Crvene zvezde.

"Srećniji tim je pobedio. Ne bi bilo nezasluženo da je Krka slavila. Oni su se pošteno borili i natopili dresove znojem. Igrali su dobro u odbrani, što smo i najavili, ali i mi smo večeras tu odigrali kako ja mislim da možemo, a treba i bolje. Imam tu sad i problem zbog povreda Lafajeta i Anđušića, i to je skupa cijena ove pobede", istakao je Dragan Nikolić i potom trijumf Igokee u Novom Mestu posvetio svom pokojnom ocu.

"Slava nam je u nedelju, Sveti Jovan, ime moga oca i ovo je za njega".

Novinare je zanimalo da li je Marko Jošilo iznenadio goste iz Laktaša.

"Nije, dobar je igrač. Zašto me ne pitate za mog Dominika Mavru, rekao sam kolegi dan ranije da mi ga čuva. Fantastičan igrač. Ovo sada nije ista Krka. Jošilo je uz trenera najbitniji šraf koji je vratio tim u ABA ligu. Izdominirao je u ABA 2 ligi prošle godine i drago mi je da se sada vratio posle povrede. Ima još šest kola, svašta tu može da bude i mislim da će Krka igrati dobro. Voleo bih da niko ne ispada iz lige", zaključio je trener Igokee.

Povezano

Sve vesti