Partizan prodaje Markovića i vraća svog đaka

Radno je u Humskoj...

Partizan prodaje Markovića i vraća svog đaka Foto: MN Press

Nakon promocije Muse Nđea i tokom završnih pregovora o dolasku Tokmana "Toki" Nguena, FK Partizan aktivno privodi kraju još dva transfera.

Talentovani defanzivac crno-belih Svetozar Marković (18) nadomak je odlaska u Đenovu, u transferu vrednom od 2,5 do tri miliona evra. Sa druge strane, u Humsku se vraća napadač Dejan Georgijević (25), bivši Partizanov đak koji je u vreme mandata trenera Aleksandra Stanojevića kucao na vrata prvog tima.

Georgijević je superligašku afirmaciju stekao u subotičkom Spartaku i Voždovcu, a proteklih godinu dana bio je član Ferencvaroša, u kojem nije dobio pravu šansu, pa je odigrao samo osam mečeva i postigao dva gola.

Prema izvorima našeg portala, pregovori su u toku i postoje obostrani interes i želja da se Georgijević vrati u matični klub.

Pročitajte Georgijevićev intervju za MONDO, iz perioda kada je u Superligi nazivan "Mister het-trikom".

Partizan će prvi deo priprema obaviti u Beogradu do 25. januara, a potom odlazi u Tursku, gde ostaje do 8. februara. Partizan će u Antaliji odigrati nekoliko kontrolnih utakmica (Šahtjor iz Donjecka, Slovan iz Libereca, Krakovija, Krila Sovjetov...).

Povezano

Sve vesti