Dačić: Peh pred Putinom (VIDEO)

Autor:

Šef diplomatije Ivica Dačić doživeo je peh pred ruskom delegacijom - kad je "Kalinku" pevao predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, pokvario mu se mikrofon.

8
A- A A+
dačić Foto: youtube/screenshot/tassNa svečanom ručku koji je priređen u Palati Srbije u čast ruske delegacije, planirano je da Dačić otpeva dve pesme u čast gostiju - "Kalinku" i "Rjabinušku". U razgovoru za "Kurir", ministar kaže da je došlo do nezgode i da mu nimalo nije bilo prijatno.

"Vučić me je zamolio da otpevam 'Kalinku' i bila mi je čast. Međutim, mikrofon nije bio dobar. Nije mi bilo prijatno kada se pokvario, pomislio sam: 'Pa gde baš sad'... Brzo su mi doneli drugi, pa sam ga zamenio", navodi Dačić.

Pogledajte snimak (kad je mikrofon proradio):

Izvor: Youtube/TASS


Na pitanje da li je nešto poklonio kolegi Sergeju Lavrovu, šefu ruske diplomatije, Dačić navodi:


"Lavrovu sam poklonio šajkaču i čuturu s rakijom o dunje. Putinu nisam ništa poklonio, jer nisam ja bio domaćin", kaže on.

Dačić ponovo pevao Putinu (VIDEO)


Šef diplomatije nije bio domaćin ruskoj delegaciji, ali je jedini političar s kojim se predsednik Rusije prisno pozdravio po sletanju na beogradski aerodrom - zagrlio ga je i poljubio u obraz.

To ne treba da čudi, kaže Dačić, jer ga s prvim čovekom Rusije, kao i sa još nekoliko njegovih saradnika veže duboko prijateljstvo, te se uvek tako pozdravljaju.

BONUS VIDEO:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti