Zoran Kesić o aferi Jelene Karleuše

Autor:

Voditelj je hteo da se našali na temu koja puni strane domaćih medija u poslednje vreme, ali način na koji je to uradio je mnoge zgrozio.

79
A- A A+

Jelena Karleuša i Duško Tošić protekle nedelje su bili glavna tema medija, zbog navodne afere koju je pevačica imala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, a domaći tabloidi su objavljivali navodne gole slike koje je pevačica slala Vranješu, a za koje ona tvrdi da su fotošop.

U celoj toj situaciji koja ne jenjava, oglasio se i voditelj Zoran Kesić koji je na jednom skupu rešio da se dotakne teme polnog organa Jelene Karleuše i istakne da su sprski mediji u poslednje vreme postali "picerija" zbog "Jelenine kaprićoze".

Nekome je bilo smešno, dok su drugi bili zgroženi načinom na koji je voditelj odlučio da se dotakne ove teme.

"Ne znam je l' ste ispratili ovu aferu oko Karleušine... Ne mogu sad, ima i dece. Oko Karleušine kaprićoze sa gorgonzolom. Karleuša je navodno slala tu kaprićozu fudbaleru Vranješu koji igra u Belgiji, zašto? U Belgiji ima čokolade, piva, ali nema mnogo picerija. Ona je verovatno želela da pomogne kolegi svog supruga. Da mu se nađe, da pregrmi, bar slika samo želja da ga mine, a vruća, tek izašla iz peći... curi ona gorgonzola, malo se i oseća", ispričao je on, pa dodao:

Jelena i Duško slave!

"I sad su novine u Srbiji bukvalno pretvorile u jelovnik picerije. Znači, vi kad odete na kiosk, sve same su pice tamo. A, poslednja vest ako ste čuli, je da kaprićoza možda i nije Karleušina kaprićoza i da je to takozvana 'picomontaža', jer originalno na Karleušinoj kaprićozi ima mladež, a na ovoj nema. Baš sam ogladneo od ove priče", završio je Kesić.

Da li mislite da je Kesić preterao u opisivanju situacije ili se slažete s njegovim načinom izražavanja?


Podsetite se šta je Zoran Kesić imao da kaže za MONDO TV:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti