BESA: Još jedno ubistvo! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Gledali smo petu epizodu serije "Besa" - ukoliko vi niste, znajte da slede spojleri!

BESA: Još jedno ubistvo! (FOTO, VIDEO) Foto: Aleksandar Letić

Na kraju prošle epizode videli smo da je Uroš "obrisao" prvo ime sa spiska Dardana Beriše, ali i da se u životu njegove ćerke pojavio "misteriozni mladić".

U drugoj - novu žrtvu i puno krvi. Previše za profesionalnog ubicu...

Gledali ste... (FOTO, VIDEO)

Naš glavni junak je od Mime, posrednika između njega i Beriše u prljavom poslu, dobio je "reči podrške" nakon ubistva novinara, ali i novo ime.Drugo sa Dardanovog spiska od pet.

"Zašto njega", pita Uroš Mimu nakon što mu daje novu sliku, ime i adresu. Ne vidimo lice na slici, ali ni ne moramo...

Ovako se izvinjava Dardan Beriša...

Mladi DJ Dejvid koji je bio u kolima u trenutku Besijanine smrti je nakon otpusta iz bolnice sreo Berišu. Dardan je želeo da porazgovara s njim, kako bi saznao kako su protekli poslednji Besijanini minuti.

"Šta je rekla?", pita ga Dardan.

"Da joj je dosadila plaža, da želi da idemo negde drugde", rekao je Dejvid.

"I, naravno, ti si morao da je poslušaš. Svi smo i ja i njen brat. Mislio sam da si odgovoran za njenu smrt. Mislio sam da si joj dao drogu, zato sam naredio autopsiju. Znaš šta su našli? Ništa. Hteo sam srce da ti iščupam, a sada ti izgleda dugujem izvinjenje. Hvala ti što si poslednje Besijanine trenutke podelio sa mnom", kaže mu Dardan, koji laže da su toksikološki nalazi bili negativni, otpušta mladića, a onda vadi telefon...

"Pozovi Beograd, kaži mu da ponovo aktivira šofera".

Gde je Uroševa ćerka?

Una se krišom sastaje s Dardanovim čovekom, simpatičnim Lukom s kojim se "slučajno" upoznala dok je prelazila ulicu. Poklanja joj telefon jer je razbila svoj kada ju je umalo udario kolima. Tokom večeri je popila više, a on insistira da je vozi kući. "Meni treba nešto nepoznato", govori mu zaljubljeno kada je doveze pred kuću, ali joj on samo govori "Laku noć i prijatno". Ipak, iako se čini da ne želi da je iskoristi kao što je Mima pretio, poljubac pada.

Jasno sad? DJ je drugo ime sa spiska.

Uroš odlazi u hotel gde je smešten Dejvid, otključava vrata njegove sobe i u njoj zatiče DJ-a i devojku koja spava na krevetu. Dejvid ga vidi, govori mu da izađe iz sobe, ali tada Uroš kreće da puca. Jedan metak, drugi, Dejvid beži i Uroš ga konačno sustiže u kupatilu. DJ je mrtav. Još tri imena ostaju na spisku...

Zove Mimu da kaže da je sve gotovo i ovaj mu govori: "Kad prvi put ubiješ povraćaš, drugi put piješ espreso, treći put ti se svidi".

Sigurnosne kamere snimile ubicu

Jutro kasnije Interpol i forenzičari stižu u hotelsku sobu.

Inspektor Petrit Koci zaključuje da je nešto čudno: "Ima previše metaka. Napadač je pucao u hodu, jedan metak je u jastuku, dva u zidu... svi ostali u žrtvi. Napadač je promašio puno puta, kao da nije vešt ili se uplašio. Ili želeo tako da izgleda", zaključuju policajci, ali i sumnjaju da je DJ verovatno poznavao napadača, jer je ključ od sobe na mestu.

U tom trenutku, stiže snimak sa sigurnosne kamere hotela - muškarac u crnoj jakni, s kapuljačom, spuštene glave...

"Snimak je neupotrebljiv", govori Kocijeva partnerka Divna, ali par sati kasnije Petrit joj govori "idemo u jednu posetu".

Kome su pozvonili na vrata? Urošu.

BONUS VIDEO:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti