Tupak snima novi album?!

Autor:

"Evo nas zajedno u studiju," tvrdi producent!

Tupak snima novi album?! Foto: YouTube/Screenshot/RedDome1995

Iako je ubijen pre 23 godine, Tupak Šakur (2Pac) navodno snima novi album!

"Doveo sam Paka nazad u studio. Uskoro nove pesme," napisao je Šug Najt mlađi na Instagramu.

Sin vlasnika izdavačke kuće "Death row", Šuga Najta starijeg, ranije je podigao veliku prašinu tvrdnjom da je Tupak lažirao svoje ubistvo i da "mirno živi u Maleziji".

Pošto su ga zasuli lavinom negativnih komentara, Najt je dodao "prvo sumnjaju u tebe, pa ti kažu da si lud, ali ja to ne shvatam lično".

Njegov otac česta je tema teoretičara zavere, koji tvrde da je on lično namestio ne samo ubistvo Tupaka, već i Notorious BIG-a.

Najt je svojevremeno platio kauciju dok je Šakur bio u zatvoru, uz uslov da pređe u njegovu izdavačku kuću, na šta je Tupak pristao.

Prema teorijama zavere, Najt je onda 1996. naručio njegovo ubistvo da bi ga sprečio da napusti izdavačku kuću "Death row", a svega pola godine kasnije i ubistvo "Bigija", kako bi otklonio sumnju sa sebe.

Inače, Šug Najt stariji od kraja prošle godine je u zatvoru, gde izdržava kaznu od 28 godina.

Najt je početkom 2015, nakon svađe sa konsultantom na filmu "Straight outta Compton" o grupi NWA, svojim kamionetom udario najpre konsultanta, Klea Slouna, a onda pregazio biznismena Terija Kartera koji je kasnije preminuo od zadobijenih povreda.

Povezano

Sve vesti