Horor koji će vas "uzdrmati"! (VIDEO)

Autor:

Da li je svet umetnosti otišao predaleko?

Horor koji će vas "uzdrmati"! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Netflix

Određena umetnička dela poput izvitoperenih portreta Frensisa Bejkona ili Gojinih kanibalističkih "crnih slika", imaju za cilj da prikažu sakrivene mračne delove ljudske duše. Ali, šta ako bi ta unutrašnja tama sa slika uspela da pobegne i stvori haos van okvira ramova?

To je izgleda pitanje na koje odgovor daje novi film reditelja Dena Gilroja "Velvet Buzzsaw", u kojem glavnu ulogu tumači Džejk Džilenhol.

On tumači lik Morfa Vandervolta, ekscentričnog trgovca umetninama, koji ne vidi više inspiraju u novim delima koja dolaze. Međutim, onda nailazi na pregršt mračnih i brutalnih slika koje su nađene u jednom hotelu, a autor je naizgled čovek koji je umro misterioznom smrću i potpuno sam.

S obzirom na to da vidi potencijal u ovim slikama, on kuje plan da se obogati na njima, ali sve polazi po zlu kada dela počnu da "oživljavaju" i sve je više smrti u galeriji gde su slike izložene...

Pored Džilenhola, u filmu glume i Džon Malkovič, Rene Ruso, Zejv Ešton, David Digd, Natali Dajer i Bili Magnusen.

Već sam trejler za film je prilično nasilan i krvav, a ljubitelji horora mogu da ga očekuju na velikim platnima od 1. februara.

Izvor: YouTube/Netflix

Povezano

Sve vesti