"Sramna uvreda poređenje Vučića s Hitlerom"

Autor:

To što je glumac Sergej Trifunović juče na Twitteru poredio predsednika Srbije sa Adolfom Hitelrom, sramna je, bestijalna uvreda za sve građane Srbije, ocenio je Marko Đurić.

99
A- A A+
Sergej Trifunović Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sergej Trifunović


"Mislim, nismo mi na Novom Zelandu već u zemlji u kojoj je svaka porodica zbog nacizma zavijena u crno. Da se neko tako sumanuto zavitlava...ne znam da li je reč o opijatima ili se svi oni drogiraju, ništa ne može da opravda takvo ponašanje", rekao je Đurić i dodao da je program tih ljudi zasnovan na tome da li da se RTS gađa jajima ili toalet papirom.

To im je sva politika i glavna tačka im je da budu protiv izbora, kazao je funkcioner SNS.

"Mogu da vam garantujem, nećemo dozvoliti nikome da nasiljem zgazi volju većine. Bavićemo se razvojem zemlje", rekao je Đurić i upitao da li je možda u njihovo vreme bila manja zaposlenost, da li je privreda bila u boljem stanju, da li smo imali više investicija.

Đurić kaže i da bi održavanje izbora bilo dobro za sve, ali da će vrh stranke, pre donošenja odluke, sačekati da vidi šta će se dešavati sa Kosovom i Metohijom.

 Naveo da je lično bliži ideji o održavanju izbora, jer vidi da političko delovanje opozicije, kako kaže, ulazi u novu fazu ludila.

"Po prirodi stvari sam protiv svega onoga za šta su oni, ako su oni protiv izbora, ja sam za. Čekao bih još koji dan, pošto smo mi odgovorni da se vidi šta će se sa KiM dešavati", rekao je Đurić za TV Prva, upitan da prokomentariše mogućnost raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Đurić je podsetio da će konačan stav o izborima doneti predsednik, predsedništvo i GO stranke čiji je funkcioner.

Povezano

Sve vesti