mondo.rs

OGLASILA SE: Karleuša osula paljbu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Nakon višednevnog ćutanja, Jelena Karleuša raspalila po medijima koji su objavljivali njene slike - "Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene"

OGLASILA SE: Karleuša osula paljbu! (FOTO, VIDEO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se nakon nekoliko dana i poručila da su "mediji odigrali najstrašniju ulogu" u svemu što se desilo.

Karleuša je nedavno dospela na naslovne strane tabloida zbog golišavih slika koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu.

Znate da je JK na društvenim mrežama pisala da na slikama nije ona i da je u pitanju fotomontaža, ali to nije smetalo Vranješu da daje izjave poput one: "Duško je znao za nas".


Prve fotke nakon skandala FOTO

Jelena je nakon izbijanja skandala otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, odakle se juče vratila i uputila na snimanje emisije "Zvezde Granda".

Mediji su je dočekali...

Istog dana je objavila video na Instagramu na kojem se vide fotoreporteri koji se trude da je uslikaju, a danas se oglasila na ovoj društvenoj mreži:

Nova "bomba" Ognjena Vranješa

"Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima, fotomontažama-nemerljivo je.Mediji su odigrali najstrašniju ulogu protivno zdravom razumu, istini, novinarskom kodeksu. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji....?".

Podsetite se priloga s Jelenom:

Izvor: MONDO

I poslušajte kako ste komentarisali njenu saradnju s Miligramom:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.