mondo.rs

Red, rad, disciplina i godine se ne broje (FOTO)

Autor:

Četvoro dece, 44 godine, modna imperija i strukić iz snova.

Red, rad, disciplina i godine se ne broje (FOTO) Foto: Guliver/Getty images, Ian Gavan

Viktorija Bekam ima 44 godine, majka je četvoro dece, a iako bi mogla da sedi i lakira nokte po ceo dan, izabrala je da gradi karijeru u svetu mode, i ide joj sjajno.

Nekadašnja Spajsica prešla je dug put do današnjeg statusa modne ikone, ali danas su revije njegog brenda "događaji sezone" i uspela je da izgradi modnu imperiju za relativno kratko vreme.

Sada lansira liniju odeće za vežbanje u saradnji sa "Ribokom".

U to ime objavila je par fotki na Instagramu koje dokazuju da njen strogi režim zdrave ishrane i treninga kojeg se "vrlo disciplinovano pridržava" kao da zaustavlja vreme:

U jednom ranijem intervjuu ispričala je da je toliko zauzeta, da mora da bude u top formi da bi uspela da postigne sve.

Viktorija Bekam budi se oko 5:30, i odmah "pali" traku za trčanje, njen prvi jutarnji trening je "kombinacija brzog hodanja uz određeni nagib, tako da praktično hoda 'uzbrdo', džogiranja i trčanja".

"Probudim se, uradim polovinu svog treninga, odvezem decu u školu tako u odeći za vežbanje. Onda se vratim, završim trening i spremam se za posao."

Vreme za vežbanje ujedno je i vreme koje "ukrade" za sebe tokom dana ispunjenog obavezama.

"Vežbam svakog dana, to je vreme koje mogu da posvetim razmišljanju", ispričala je. "Pustim glasnu muziku i plešem. To su dva sata u toku dana kad mi je isključen telefon, kad mogu da se posvetim sebi i usredsredim misli na planove u isto vreme. Tu pronalazim i inspiraciju i pripremam se za dan koji me očekuje", ispričala je svojevremeno za magazin "Gracija".

Pogledajte fotografije:

Možda se konačno i nasmeje!

Evo kako se šminka Viktorija Bekam: "Sra**!!"

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.