mondo.rs

Najpoželjnija riba ex-YU vam šalje poljupce (VIDEO)

Autor:

Anja Rupel, nekadašnja pevačica slovenačkog sastava Videosex, nastupiće u Beogradu u utorak, 12. februara zajedno sa Zoranom Predinom i Laćnim Francom (Franz). Evo kako vas zove na koncert!

1
A- A A+
Foto: Promo/Lidija Mataja

Zoran Predin i Lačni Franz će održati svoj akustični koncert pod nazivom "Akustični poljubac" u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine u utorak, 12. februara i za tu priliku gošća će biti Anja Rupel (Videosex).

Tim povodom Anja i Zoran su snimili zajedničku video poruku u kojoj šalju poljupce za Beograd.

Anja Rupel će posle dugo vremena ponovo nastupiti u Beogradu. Videosex se raspao 1992. godine, a dve godine kasnije Anja je nastavila uspešnu solo karijeru.

Ova slovenačka pevačica mamila je uzdahe mnogih u bivšoj Jugoslaviji, a pank grupa iz Srbije - Goblini - posvetila joj je pesmu: "Anja volim te".

"Drago što je Videosex ostavio trag u muzici i da su pesme ostale u memoriji i postale deo muzičke istorije. A ako Goblini vole mene, ja volim Gobline!".

ZAJEDNIČKA PORUKA ANJE I ZORANA ZA VAS

Izvor: YouTube/Zoran Predin/E Play

"Akustični poljubac” je koncertni program Zoranovih pesama odabranih u duhu predstojećeg praznika (Dana zaljubljenih) od kojih će neke, osim o ljubavi, nežno pevati i o erotici. 

"Potrudićemo se da zajedno s publikom na koncertu ukrademo sudbini nešto što će zauvijek ostati samo naše", kaže Zoran Predin.

Ulaznice za ovaj koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima Tickets (Eventim) mreže kao i na blagajni Kolarčeve zadužbine po cenama: 1.200, 1.500 i 1.800 dinara

Povezano

Sve vesti