mondo.rs

Avio-karte ka novim destinacijama od 99 evra

Autor:

Od danas, Er Srbija nudi svojim putnicima devet novih destinacija po veoma atraktivnim cenama.

Avio-karte ka novim destinacijama od 99 evra Foto: MONDO/Dragana Todorović

Destinacije koje su na raspolaganju u okviru ove promocije su Kijev, Madrid, Barselona, Rijeka, Krasnodar, Helsinki i Kairo, kao i sezonske destinacije Nica i Zadar.

Tokom promotivnog perioda koji se završava 28. februara, povratne avionske karte mogu se kupiti po ceni počev od 99 evra do Zadra, 109 evra do Rijeke, 119 evra do Barselone, 139 evra do Kijeva, 159 evra do Madrida i Nice, 189 evra do Helsinkija, 259 evra do Kaira i 279 evra do Krasnodara.

"Izuzetno smo zadovoljni što smo mogli da ispunimo želje i izađemo u susret potrebama naših putnika, dodavanjem novih destinacija u našu mrežu. Želeli smo da pokrenemo promociju da bismo te destinacije učinili još pristupačnijim za naše putnike. Ovo je novi važan korak u razvoju 'Er Srbije', dok istovremeno nastavljamo da unapređujemo naše usluge i ponudu koja je na raspolaganju putnicima", izjavila je ovom prilikom direktorka "Er Srbije" za komercijalu Dragana Frantov Nikolić.

Počev od juna, "Er Srbija" će obavljati ukupno 21 let nedeljno do novih destinacija u svojoj mreži, a istovremeno će tokom leta povećati i nedeljni broj letova na nekim od svojih najpopularnijih destinacija, kao što su Cirih, Pariz i Dubrovnik.  

Povezano

Sve vesti