mondo.rs

KARLEUŠA: OVO smo čekali! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Pevačica izvela novu pesmu na dodeli muzičkih nagrada s jasnom aluzijom na skandal koji poslednjih nedelja drma estradu!

KARLEUŠA: OVO smo čekali! (FOTO, VIDEO) Foto: Sky Music/MAC

Skandal je došao i prošao, sada je vreme za muziku? Ne još!

Jelena Karleuša se povukla iz medija nakon "foto/video priče" s Ognjenom Vranješom.

Ipak, pojavila na dodeli muzičkih nagrada u Areni, gde je pokupila priznanje za kolaboraciju godine s kolegom Acom Lukasom u numeri "Bankina", ali i iskoristila priliku da se osvrne na sve što se dogodilo u poslednjih mesec dana tokom izvođenja nove pesme "Lajk".

"Mala plava" razvalila! FOTO, VIDEO

Jelena je počela dramatičnim snimkom na kojem je vidimo kako beživotno leži preko znaka na kojem je precrtana reč "život".

Uz ovaj snimak Jelena govori:

"... ima lepu kožu kao da je ovde već dugo mada ovde nešto nedostaje, ne vidim krv, a mirišem na nju - na nasilje bez noža, bez pištolja, na zlo i to ono koje više nije moglo da utiče na nju, već na to kako je drugi vide. Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heroina svog života, a ne žrtva u vašim očima!" - više nego jasna aluzija na skandal i "razvlačenje" po novinama poslednjih mesec dana.

Ovacije, uzvici i činjenica da smo "pevačicu iz novina konačno videli uživo" i da su igračice bile obučene u hakere s laptopovima... opet - sve nam jasno zbog Jeleninih navoda da su slike i snimci koji su preplavili štampu i Internet fotomontaža!

Izvor: MONDO

Pre dramatičnog nastupa posvećenom skandalu, pevačica je nagradu za saradnju s Acom Lukasom - "zna da se on neće ljutiti", posvetila svojoj mami.

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti