Grobari "banuli" na trening crno-belih

Autor:

Grupa vatrenih navijača Partizana pružila je podršku ekipi posle poraza od Ritasa i eliminacije iz Evrokupa.

Grobari "banuli" na trening crno-belih Foto: MN Press

Andrea Trinkijeri u sredu uveče je posle poraza od Ritasa poručio da taj bolan neuspeh može da bude i prekretnica sezone za ekipu Partizana.

"Jako je lako sada upirati prstom - ko je više kriv, ko je manje kriv. Ako je ova institucija nešto posebno, ova utakmica će da bude prekretnica. Svi mi, igrači, treneri, klub, navijači, svi zajedno dišemo isti vazduh", rekao je šef stručnog štaba, dodavši da mu je "najveći imperativ" da smisli "tri pametne rečenice" koje će reći igračima na sledećem treningu.

Naredne večeri, u Sportskom centru "Korn" na Dušanovcu, ekipa je dobila glasnu podršku od nekoliko desetina Grobara, koji su iznenada ušli na trening i pesmom oraspoložili još uvek utučene Trinkijerijeve pulene.

Isprva su igrači slušali navijanje stojeći na suprotnom kraju hale, a potom je došlo do "sjedinjavanja".

Posebnu zahvalnost navijači su uručivanjem "prigodnog poklona" iskazali Trinkijeriju, koji je nakon utakmice u sredu konstatovao da su oni svojim bodrenjem pokazali da su "spremni za Top 8 Evrokupa", za razliku od tima Partizana.

Koliko im je sve ovo značilo, igrači će imati priliku da konkretno pokažu u subotu, kada u Zagrebu igraju "ex-YU klasik" protiv Cibone.

Potom im sledi rezultatski nevažno gostovanje Albi, u poslednjem kolu Top 16 faze Evrokupa, pa derbi ABA lige protiv Budućnosti u "Pioniru", kao uvertira za završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu, gde će od 14. do 17. februara braniti trofej.

Povezano

Sve vesti