mondo.rs

Preljuba, svađa - pomirenje!

Autor:

Izgleda da se isplatio višemesečni napor repera preljubnika da mu žena oprosti.

Preljuba, svađa - pomirenje! Foto: YouTube/screenshot/Cardi B

Izgleda da ljubav stvarno ne zna za granice... Nakon što je reper Offset gadno "zeznuo" kada je u pitanju njegova žena i reperka Cardi B, ona je ipak odlučila da mu oprosti i primila ga nazad u kuću.

Samo nekoliko meseci nakon što su postali roditelji, Cardi se oglasila na društvenim mrežama da najavi razvod i navela da "niko nije kriv", kao i da će ostati prijatelji zbog toga što je on ipak otac njene ćerke.

Međutim, u međuvremenu se saznala da neko ipak jeste bio kriv i to baš reper, koji je ugovarao "trojku" sa dve devojke i verovatno i prevario poznatu reperku.

"Vrati mi se, nisam spavao s njom!"

Reper je potom pokušao na sve načine da se dodvori Cardi i na razne načine je molio da mu oprosti - objavljivao pokajničke video snimke na Instagramu i "upadao" joj na nastupe s buketima cveća i natpisima izvinjenja.

Njih dvoje su viđeni zajedno još na početku meseca, ali je reperka tada eksplicitno izjavila da se nisu pomirili, već da je "samo imala potrebu da se po***".

Izgleda da se to u međuvremenu promenilo, tako da su sada opet jedna srećna porodica, a reperu je zabranjeno da dolazi u dodir sa bilo kojim devojkama i fanovima ženskog pola dok je na nastupima. Takođe, promenio je broj telefona tako da mogu da ga zovu samo žena i poslovni partneri.

Povezano

Sve vesti