mondo.rs

BLAM na Superboulu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Pevaču benda Maroon 5 nije pomoglo ni što se skinuo na bini!

5
A- A A+

Nastupi na 53. NFL Superboulu glavna su tema rasprave na društvenim mrežama!

U poluvremenu okršaja Pejtriotsa i Remsa, nastupili su Maroon 5, Trevis Skot i Big Boi, član nekadašnje grupe Outkast.

Problem je nastao još uoči samog događaja, koji širom sveta gledaju stotine miliona gledalaca - od muzičara kojima je ponuđeno da nastupaju, javnost je zatražila da bojkotuju taj šou u znak podrške Kolinu Keperniku.

Neki od njih su odbili da nastupe, a organizatori su ipak uspeli da pronađu zainteresovane pa su tako ipak nastupili bend i dvojica repera.

Maroon 5 na meti je podsmeha čitavog Interneta, jer je frontmen Adam Levin ranije izjavio da će nastup sadržati "omaž Keperniku", momku koji je klečao tokom američke himne da bi protestovao protiv policijskog nasilja nad pripadnicima afroameričke zajednice.

"Omaž" se sastojao od toga što je svetiljkama ispisano "Jedna ljubav", a sa bine su pušteni baloni na kojima su pisale "motivacione" poruke! "Smeši se", "Izdrži", "Inspiriši", "Zagrli", samo su neke od njih. Veći omaž priređen je tvorcu crtaća "Sunđer Bob", koji je preminuo krajem prošle godine. Na bini se pojavila njegova slika, kao i insert i muzika iz crtaća, pre nastupa Trevisa Skota.

Odlazak čoveka koji je nacrtao Sunđer Boba

Javnost se slaže - nastup je bio veliko razočaranje, a mnogi su primetili i da je publika u delu oko bine očigledno bila angažovana i plaćena, jer su, kako je to objasnio jedan tviteraš, "rokali uz Maroon 5 kao da slušaju Panteru".

Pogledajte!

Izvor: YouTube/NFL

Nezadovoljstvo nastupom u kojem je najveća "minutaža" data upravo bendu Maroon 5 izrazio je čak i Lebron Džejms.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti