Sve u 16 sa Acom Stojanovićem: Ovo niste čuli od Rusije

Autor:

Pisali smo vesti i kolumne, fotografisali velike događaje, snimali zanimljive intervjue, ali jednu stvar za sve ovo vreme nismo pokušali. Nadamo se da će vam se dopasti.

Sve u 16 sa Acom Stojanovićem: Ovo niste čuli od Rusije Foto: MONDO

Kako je rastao internet, tako je rastao i Mondo.

Na tom putu probali smo razne stvari, da pišemo dobre vesti, zanimljive kolumne, izveštavamo sa velikih utakmica i događaja, fotografijom dokumentujemo vreme koje je ostalo za nama, zaigramo se video igricama, usput smo se naravno navukli i na društvene mreže, ali jednu stvar za sve te godine nismo probali...

Podkast.

Zadali smo to sebi kao zadatak za 2019. godinu i, evo sa malim zakašnjenjem od nekih mesec dana (ne zamerite nam, znate kakav je januar) pred vama su prve od, nadamo se, mnogih epizoda Mondo podkasta posvećenih najpopularnijim sportovima kod nas.

Prošle nedelje gledali ste (ili slušali?) debi Miloša Jovanovića, kojem je gost u premijernom izdanju "Šeste lične" bio bivši košarkaški as, sada stručni komentator Sportkluba, Vladimir Kuzmanović, dok ovu započinjemo pričom iz srca šesnaesterca u kom se našao još jedan dobro poznati "glas iz televizora"."Sve u 16" sa Acom Stojanovićem pokušao je da vodi Nikola Janković, ali je do kraja razgovora ostalo nejasno ko je kome bio gost.U nadi da će vam se podkast priče o košarci i fudbalu na našem portalu dopasti, predlažemo vam da nas pratite bilo na YouTube, bilo na SoundCloud kanalu i tako ne propustite epizode koje će biti "kačene" svakog petka i ponedeljka.

Pa, ko kako voli - da odgleda ili odsluša...

Pišite nam utiske, predloge, ideje, zamerke, svakako će nam značiti.

Povezano

Sve vesti