mondo.rs

Zarekla se - "Nikada više!" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Lepotica pati zbog raskida, ali nije izgubila nadu da će "pravi" tek da naiđe.

8
A- A A+

Nekadašnja učesnica rijalitija Love Island i bivša web-cam lepotica Megan Barton Henson (24), nedavno je raskinula sa dečkom i takođe učesnikom ovog rijalitija, Vesom Nelsonom, za kojeg je mislila da je "onaj pravi".

"Raskidi u žiži javnosti su užasni i uvek izgleda kao da jedna osoba pokušava da nanese štetu drugoj. Ali, nema potrebe za tim. Sve se završilo vrlo civilizovano. Volim Vesa kao osobu, ali smo shvatili da smo u drugim životnim fazama i da nam se prioriteti razlikuju. Sada imam 24 godine i do 30 želim da budem verena. Ves ima samo 20 i želi da se provodi", istakla je ona u intervjuu za "Grazia" magazin.

Plava lepotica je otkrila da je ostala slomljenog srca nakon raskida, kao i da se sada brine da nikada više neće upoznati "pravu osobu".  Ovo ju je nateralo da razmisli malo više o ljubavnim odnosima i dođe do zaključka. Megan se zarekla da više nikada neće izneti neku svoju vezu u javnost.

"Stvarno sam mislila da je on 'onaj pravi' i da ćemo zauvek biti zajedno. Želela sam ozbiljnu vezu, pa je srceparajuće što stvari nisu uspele. Imam nade za budućnost, iako se brinem da neću naći pravu osobu. Ne želim da mi prilaze jer sam 'Megan iz rijalitija'", rekla je ona i dodala:

"Samo želim nekoga ko je fin, normalan i stoji čvrsto na zemlji. Nadam se da ću naći nekoga ko će me voleti zbog mene, ali nikada više ne želim da mi veza bude javna. Previše je pritiska i još je bolnije kada se završi."

Povezano

Sve vesti