mondo.rs

Rasta o razvodu: Da li još uvek patiš za Anom?

Autor:

Reper je gostovao u emisiji gde je otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom i da li je druga koleginica odgovorna za krah njihovog braka.

6
A- A A+

Gosti emisije "Ami G Show" bili su reperi Stefan Đurić Rasta i Alen Sakić, sin legendarnog pevača Sinana Sakića. Oni su govorili o mnogobrojnim temama, a bilo je neminovno da se Ognjen Amidžić dotakne priče o reperovom odnosu sa Anom Nikolić.

I dok nije želeo da odgovori na pitanje da li još uvek pati za Anom, bio je spremniji da pruži odgovor na to u kakvim je odnosima sada sa svojom nekadašnjom suprugom od koje se razveo prošle godine.

"U kakvim odnosima da budem sa osobom sa kojom imam onakvog anđela i onakvo dete, naravno da budem u najboljim odnosima", istakao je Rasta i dodao da ga je ćerka promenila.

"Potpuno mi se okrenuo svet, sve se promenilo. Postala mi je centar sveta, ranjiviji sam nego ikad, zaljubljen sam i to je neki poseban nivo zaljubljenosti. Drugačije tretiram žene, pogotovo majke", ispričao je reper.

Pitanje koje nije mogao da zaobiđe je bilo u vezi sa koleginicom Elenom Kitić zbog koje su domaći mediji spekulisali da se razvodi od Ane, a na pitanje voditelja da li je imao sa njom neki dublji odnos, kratko je odgovorio: "Ništa nije bilo".

Povezano

Sve vesti