mondo.rs

"Svi da se skinemo goli!"

Autor:

Pevačica ima predlog.

30
A- A A+

Mariji Šerifovićje dosta priče o aferi njene koleginice i članice žirija Zvezde Granda, Jelene Karleuše, pa ima predlog kako da se to zaustavi.

"Palo mi je na pamet da se svi mi članovi žirija Zvezda Granda skinemo goli samo da se ovo zaustavi! Da prestane da se više piše o Jeleni! Prestanite svi da govorite samo o tome", poručila je ona za "Informer Hit".

Marija je dodala da joj nije bilo lako što celog nailazi na podrugljive komentare što se tiče njenog izgleda.

"Nije lako biti drugačiji. Imam već 35 godina i veoma dobro znam ko sam, šta sam, šta mogu, a šta ne i u kojim delovima svog života želim i treba da napredujem. Trudim se da mimo kamera i scene sačuvam iole zdrav razum i da budem realna prema svemu što se dešava u mom životu i oko mene", istakla je ona.

Pevačica je ranije izjavila da je usvajanje dece "jedan od najuzvišenijih činova u životu svakog čoveka", ali i dalje nije spremna da postane roditelj...

"Još nisam dovoljno... neću reći zrela, već prosto nije došao trenutak da razmišljam o deci. Ali, to će se sigurno nekad dogoditi. Da li ću usvojiti neko dete ili više njih, stvarno u ovom trenutku ne znam", zaključila je ona.

"Spavaju s gazdama klubova da bi postale pevačice"

KARLEUŠA: OVO smo čekali! (FOTO, VIDEO)

Povezano

Sve vesti