mondo.rs

Ma, ćao! (VIDEO)

Autor:

Pevačica "oduvala" organizatore dodele Gremi nagrada.

Ma, ćao! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Ariana Grande`

Dodela Gremi nagrada je za samo nekoliko dana, a strani mediji sada javljaju da je trenutno jedna od najvećih muzičkih zvezda, Arijana Grande (25), odustala ne samo od nastupa, već i od dolaska na ceremoniju.

Sve je navodno nastalo zbog neslaganja sa producentima Gremija oko toga koju će pesmu da izvodi tokom šoua, prenosi "Variety".

Grande se osetila "uvređenom" zbog toga što joj nisu dopustili da peva najnoviju pesmu "7 Rings", koju je objavila pre tri nedelje. Kada su na kraju postigli kompromis i dozvolili joj da ipak izvodu ovu numeru, imali su još jedan zahtev - da oni biraju drugu pesmu koju će pevati.

Arijana je nakon toga odbila da na bilo koji način učestvuje u dodeli nagrada, jer nijednoj drugoj zvezdi nisu postavljena takva ograničenja.

Bilbordi koji najavljuju nastup pevačice na Gremiju su već uveliko postavljeni i ovo će biti, smatraju strani mediji, veliki udarac za šou u vidu gledanosti, jer bi im Arijana donela mnogo više publike.

SKANDAL: Minić na sahrani, gori Internet!

Mislimo da se ona nije mnogo potresla, jer je njen album "Thank U, Next" već postigao ogroman uspeh i svaka pesma koju objavi postaje momentalni hit.

Izvor: YouTube/Ariana Grande`

Izvor: YouTube/Ariana Grande

Povezano

Sve vesti