Jovan Terzić,mondo.rs

Zvezda potvrdila: Ivanić je naš!

Crveno-beli su definitivno dogovorili dolazak dugo iščekivanog veziste.

Zvezda potvrdila: Ivanić je naš! Foto: MN Press

/Od izveštača MONDA sa priprema Zvezde/

Višegodišnja "ofanziva" Crvene zvezde na Mirka Ivanića (25) završena je uspešno!

Kao što je MONDO i najavio, vezista BATE Borisova u sredu će doputovati u Beograd na lekarske preglede i potom će potpisati ugovor sa šampionom Srbije, u transferu vrednom 1,3 miliona evra.

Praktično u svakom prelaznom roku poslednjih godina Zvezda je pokušavala da dovede bivšeg kapitena Vojvodine i to je uspela ovog februara, što je u razgovoru sa novinarima u Antaliji potvrdio sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela.

"Ostali su još neki detalji, ali očekujemo da sve bude završeno u toku dana. On putuje danas u Beograd, tamo će obaviti lekarske preglede i od subote se pridružiti ekipi po povratku iz Turske. Ne bih o finansijskim detaljima, o tome ćete morati sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Za nas iz sportskog sektora završeno je kako smo želeli - dolaskom Mirka Ivanića", rekao je on.

Zvezda je tim transferom završila prelazni rok.

"Ostalo je još malo vremena do kraja (8. februar u ponoć) i za nas je završen što se tiče pojačanja. Možda se desi da neki igrač ode".

Mrkela je istakao da klub nema ponude za Marina i Bena, koji i nisu planirani za prodaju, ali ni za Kafua koji je u Zvezdi na pozajmici do kraja sezone, međutim, trener Milojević ne računa na njega.

"Ima interesovanja za neke igrače, neka tržišta su i dalje otvorena...", dodao je sportski direktor Zvezde.

Povezano

Sve vesti