Vuletić odgovorio "Grofu": Šćepan Mali Božović

Potpredsednik Partizana uputio poruku bivšem šefu struke Zvezde.

Vuletić odgovorio "Grofu": Šćepan Mali Božović Foto: MN Press

Na terenu je bilo prijateljski i srdačno, ali van terena ne.

Pre susreta i zagrljaja sa Zoranom "Batom" Mirkovićem, Gordanom Petrićem i Ivicom Iliev, bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović govorio je dan pre prijateljske utakmice svojih Krila Sovjetov protiv Partizana i o gubitku titule u dramatičnoj trci protiv crno-belih u sezoni 2016/17.

Božović je izjavio u intervjuu "Sportskom žurnalu": "Od Partizana je stvoren neverovatan pritisak dan nam je titula nameštena, ne zaboravljaju se te nekorektne izjave s njihove strane. Kroz spinovanje u medijima napravili su negativnu atmosferu i na kraju nismo izdržali. Utakmica sa Voždovcem boleće me dok sam živ, tu je bilo svačega. Teško mi je bilo da slušam po Beogradu priče: 'Grof je izgubio nameštenu titulu'. Velika sramota tih ljudi".

Tokom utakmice Partizan - Krila, crnogorskom stručnjaku odgovorio je potpredsednik crno-belih, Vladimir Vuletić.

"Čudno je kako neki Zvezdini iznureni pečalbari redovno propuste dobru priliku da ne pomenu FK Partizan. Tako se danas, vajkajući se, oglasio najveći Partizanov prijatelj, Lažni car Šćepan Mali Božović govoreći kako je 'svega tu bilo', što je prethodilo Partizanovoj duploj kruni iz 2017. godine. Tačno. Bilo je svega. I pokušaja da se ospori pravo tadašnjem treneru Partizana, Marku Nikoliću, da vodi utakmice i kažnjavanja IGRAČA Marka Nikolića od strane Disciplinske komisije FSS u čijem su radu učestvovala i lica u belodanom sukobu interesa. Međutim, kako to obično biva, Balašević veli, 'neko to od gore vidi sve' pa su 'sve videle oči sudbine", rekao je Vuletić, pa dodao:

"Razumejući njegovu bol ali ne shvatajući zašto je propustio priliku da ostane gospodar neizgovorene a ne rob izgovorene reči, Mikine reči dovoljno govore o stepenu pečalbarske tuge:

'Izmešaš rotkve i romboide.
Izmešaš note i piramide.
Izmešaš leptire i gradove.
I sportove i ručne radove.
I tropsko bilje. I Stare Grke.
I lepo - ne znaš šta ćeš od muke", citirao je Vuletić u odgovoru treneru.

Povezano

Sve vesti