Božović: Batica je veliki rival i još veći prijatelj

Šef struke Krila Sovjetov obradovao se u Turskoj susretu sa šefom struke crno-belih i njegovim pomoćnikom.

3
A- A A+
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

/Od izveštača MONDA sa priprema Partizana/

Četvrti test crno-belih u Beleku protekao je bez golova: Partizan - Krila Sovjetov 0:0.

Borbenoj utakmici, u kojem su Beograđani imali veći posed i više želje da promene "nulu", prethodio je srdačan pozdrav predstavnika Beograđana sa Miodragom Božovićem, trenerom Krila.

Uoči meča, Zoran "Bata" Mirković, njegov pomoćnik Gordan Petrić i sportski direktor Partizana Ivica Iliev zagrlili su se sa nekadašnjim trenerom Zvezde, koji je rekao da odavno ima dobar odnos sa Batom i Petrićem. Još iz igračkih dana.

"Batica i ja se znamo veoma dugo i mnogo mi je drago što sam ga video. I njega i Gordana Petrića. Nekada smo bili veliki rivali na terenu, ali i još veći prijatelji van njega".

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

U osvrtu ka utakmici, Božović je rekao da su crno-beli bili bliži golu.

"Partizan je igrao bolje, spremniji su, vidi se da su u odmakloj fazi priprema. Kontrolisali su loptu, imali veliku priliku, ali generalno utakmica je protekla bez šansi. Na nama je sada da se spremimo u preostale četiri nedelje. Danas nam je možda pripao veći 'bod'", izjavio je on.

Poslednji test u Turskoj Partizan će imati u četvrtak, u utakmici protiv Mladosti iz Doboja, koju ćete takođe moći da pratite na TV Arena sport.

Povezano

Sve vesti