Raduju se u Partizanu: Nenad Đokić ostavlja pištaljku

Autor:

Arbitar Nenad Đokić doneo je odluku pred nastavak prolećnog dela Superlige da prekine sudijsku karijeru

Raduju se u Partizanu: Nenad Đokić ostavlja pištaljku Foto: MN Press

Uoči početka seminara za sudije Superlige u Staroj Pazovi neočekivano je stigla vest da je arbitar Nenad Đokić odlučio da završi karijeru.

On je nadležnima u Sudijskoj komisiji FSS dostavio kratak dopis u kojem ih obaveštava da posle 22 godine završava karijeru.

"Poštovani, obaveštavam vas da sam doneo odluku o završetku karijere. Hvala na svemu i sportski pozdrav", stoji u dopisu Đokića koji je objavio "Sportski žurnal".

Nenad Đokić zimus je ostao bez FIFA znaka i to bi mogao da bude jedan od razloga što je doneo neočekivanu odluku da se povuče sa srpskih fudbalskih terena.

Đokić, rođen 1979. godine u Užicu, bio je internacionalni sudija i član elitne grupe arbitara Superlige, deo tima najboljeg sudije Milorada Mažića.  

On je sudio i nekoliko večitih derbija srpskog fudbala, uključujući i 158. po redu, odigran krajem septembra prošle godine, kada je kolegi Danilu Grujiću signalizirao da je Ričmond Boaći postigao gol za izjednačenje (1:1), iako je i dalje dilema da li je lopta tada prešla gol crtu.

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti