mondo.rs

Izazov za filmofile - možda odete besplatno u Kan!

Autor:

Ako imate više od 18 godina, volite film, gledate filmska ostvarenja, ovo je prilika za vas da odete besplatno na Kanski festival!

0
A- A A+
Foto: Promo/europeanfilmchallenge

Početkom februara počeo je novi krug takmičenja Evropski filmski izazov, koji ljubiteljima dobrog filma pruža šansu da besplatno otputuju na prestižni filmski festival u Kanu.

U takmičenju #europeanfilmchallenge mogu da učestvuju svi filmofili stariji od 18 godina, a koji ispune tražene kriterijume.

Uslov za učestvovanje je da prijavljeni kandidat odgleda 10 evropskih filmova na različitim platformama (internet, bioskop, festival, televizija …), objavi naziv filma i platforme na kojoj je film odgledao i postavi fotografiju na društvene mreže kao dokaz uz haštag #europeanfilmchallenge

Prijava je veoma jednostavna, i vrši se putem linka www.europeanfilmchallenge.eu

Ovaj krug takmičenja završava se 15. aprila, nakon čega će organizator pregledati sve pristigle prijave i proglasiti pobednika koji će otputovati na Kanski filmski festival, jedan od najprestižnijih međunarodnih filmskih

Takmičenje se istovremeno organizuje u sedam evropskih zemalja: Litvaniji, Letoniji, Finskoj, Španiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

MONDOPop epizoda o Kanskom festivalu

Izvor: MONDO/Jelena Đurović

Organizatori "Kino metropolis", "Kino Bize", "The Film Agency", Međunarodni festival dokumentarnog filma "Beldocs","Pari Pikule", "Cine Tapiola Oy" i "Udruženje filmskih autora BiH". Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije, kroz program Kreativna Evropa Media. 

Povezano

Sve vesti