mondo.rs

Za Srbiju se igra, bori, plače!

Autor:

Reakcija Olge Danilović nakon pobede u meču Evroafričke zone Fed kupa mnogo govori o atmosferi u srpskom timu, ali i o individualnom odnosu igračica prema reprezentaciji.

Za Srbiju se igra, bori, plače! Foto: MN Press

Selekcija Srbije nalazi se na korak od baraža za popunu druge divizije Svetske grupe Fed kupa.

Izabranice Tatjane Ječmenice će u subotu od 17.30 časova u Batu pokušati da savladaju i domaćina, Veliku Britaniju, a četvrta pobeda na turniru Evroafričke zone u Batu dala bi im šansu da se u aprilu bore za plasman u viši rang.

Kakva atmosfera vlada u srpskom timu i koliko je svima stalo do vrate reprezentaciju na nekadašnje pozicije, vidi se na snimku načinjenom iza naše klupe, nakon što je Olga Danilović u petak donela prvi bod u okršaju sa Hrvatskom.

Najveća nada srpskog tenisa u ženskoj konkurenciji, savladala je Janu Fet u "taj-brejku" trećeg seta (9:7), uz jednu odbranjenu meč loptu, a nakon toga nije mogla da obuzda suze!

Šta reći, osim da se takve scene retko viđaju na WTA turnirima, gde teniserke igraju samo za lični rejting i novčane premije...

Samim ulaskom u baraž, Srpkinje bi otišle korak dalje u odnosu na prošlu godinu, kada su odlično odigrale turnir u Talinu, ali u finalu nisu mogle preko renomirane Letonije (1:2), sa dve igračice iz svetskih Top 15.
Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.