mondo.rs

"Ubiće ga žena": Runi ponovo švrlja?

Autor:

"Moj muž uopšte ne koristi mozak", rekla je ranije fudbalerova žena i definitivno bila u pravu.

4
A- A A+

Nakon fijaska iz 2017. godine kada je Vejn Runi uhapšen u pijanom stanju sa devojkom za koju se navodilo da je prevario suprugu Kolin Runi, ipak je uspeo da sačuva brak.

Međutim, Kolin možda "pukne film", jer slavni fudbaler ne prestaje da testira njenu toleranciju. Prvo je početkom januara ponovo uhapšen u pijanom stanju nakon što je na aerodromu napravio incident, a sada stižu navodi da je u toku druženja sa saigračima u jednom pabu previše vremena provodio sa plavušom koja je tamo radila kao barmenka.

"Kolin ga je već upozorila na takvo ponašanje i 'ubiće' ga zbog ovoga. Igra se s vatrom ako samo uđe sam u kola s nekom ženom", rekao je izvor blizak paru, a pogodite šta je Vejn uradio? Dobro ste pretpostavili - ušao je u kola sa barmenkom!

"U jednom trenutku je u pabu sa ortacima, a u drugom se odjednom kreće po drugim barovima sa lepom plavušom. U krajnjem slučaju, Kolin će biti zabrinuta što opet pije kada je daleko od porodice", dodao je izvor za "The Sun".

Vejn Runi divljao pijan, pa uhapšen!

"Lepa plavuša" u pitanju je izvesna Viki, koja je za britanske medije istakla da je Vejn "nevin" i da je samo "hteo sa nekim da priča o fudbalu".

"Samo je želeo da bude obična osoba i popije pivo s ljudima. Odvezla sam ga posle do drugog bara, ali ništa više od toga se nije dogodilo", tvrdi ona.

Ne znamo koliko će Kolin poverovati u to, a niko nije zaboravio kada je prilikom jednom intervjua gde je govorila o svojoj porodici istakla da Vejn "uopšte ne koristi mozak".

Fudbaleru oproštena švaleracija... OPET!

Povezano

Sve vesti