Andrej Meljničenko, kažeš?

Autor:

Pobednica rijalitija mašta o ovakvom muškarcu...

33
A- A A+

Pobednica Zadruge, pevačica i autorka knjige koja je bila hit na prošlogodišnjem Sajmu knjiga Kristina Kija Kockar, nedavno je ponovo prošetala u venčanici, ali ovoga puta za potrebe modne industrije.

"Volela bih da ponovo stanem na ludi kamen. Volela bih da ponovo budem žena nečija. Sve je to lepo stvarno", priznala je Kija u emisiji "Premijera vikend specijal" i dodala kako zamišlja novo venčanje:

"Novo venčanje zamišljam kao i ono što sam oduvek volela. Da bude intimno, samo kumovi i mi i to je to. Nikad nisam bila fan velikih venčanja. Da bude intimno, da bude puno ljubavi. Može da bude i neka destinacija. Ili samo ručak, videćemo", rekla je Kockareva, pa dodala uz osmeh:

"Sigurno se nisam zaljubila u nekoga ko je poznat javnosti. A i da nije poznat, sigurno bi postao".

Svi znaju da je iza nje propali brak sa pevačem Slobom Radanovićem koji ju je prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani, pa nakon što im se i Kija pridružila i odnela pobedu na kraju, par se razveo po izlasku iz šou programa.

Ali, Kristina ističe da sa Slobom nikakav kontakt više ne postoji, već da, na iznenađenje svih, mašta o idealnom muškarcu poput ruskog milijardera Andreja Meljničenka.

"Izgledao bi kao naš Balkanac. Obrazovan, romantičan, kulturan, lojalan i da me voli. Recimo, Meljničenko, da nije oženjen", priznala je ona.

Andrej Meljničenko, poznatiji u našim krugovima kao "najpoznatiji srpski zet" u srećnom je braku sa Sandrom Meljničenko od 2005. godine.

Kija za MONDO: Pokazaću ljudima da vredim! (FOTO)

Pogledajte MONDO TV prilog s Kijom:

Povezano

Sve vesti