mondo.rs

Oglasila se Dea: Dobro sam!

Autor:

Voditeljka sa odeljenja intenzivne nege poručila svima da se dobro oseća.

Oglasila se Dea: Dobro sam! Foto: Mondo/Goran Sivački

Načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević rekao je u Jutarnjem programu Pinka da je Dea Đurđević zamolila da pozdravi sve koji su brinuli zbog nje i pružili joj podršku, i da je rekla da se oseća "odlično".

Posete voditeljki su još uvek zabranjene, ali ona nije životno ugrožena. Čeka je još najmanje jedna operacija i dug oporavak.

U Jutarnjem je gostovala i lekarka Hitne pomoći dr Maja Dimitrijević, koja je zbrinula Deu na licu mesta, u teškim uslovima – još uvek je bio mrak a ulica je bila zaleđena.

Hirurg: Ona je hrabra, biće dobro!

Voditelj i Dein emotivni partner, Mladen Mijatović, rekao je da je njena situacija "dokaz da je Srbija među najboljima u medicini".

"Ovo je primer odlične sinhronizacije i koordinacije svih službi, saobraćajne policije, patrole sa Savskog venca, pa do svih zaposlenih na VMA, saradnje sa civilnim sektorom zdravstva. To je primer kako bi trebalo raditi i ubuduće. Naša medicina je, pored našeg sporta, na svetskom nivou među najboljima," rekao je on.

"Želim da istaknem da su, pored Dee, povređene još dve osobe, ali na sreću lakše. Praktično odmah nakon inicijalne dijagnostike, te dve osobe otpuštene su odmah na kućno lečenje," rekao je on.

Pogledajte MONDO TV sa Mijatovićem!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.