Tehno "zakivanje" u Novom Sadu! Oni nastupaju!

Green love festival za nekoliko dana slavi 10. rođendan u Novom Sadu uz najveća domaća imena rejv scene. Saznajte i ko sve nastupa u martu i u aprilu.

1
A- A A+
jahorina, festival 84, exit, žurka, koncert, bina Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Novosadski SPENS i 15. februar rezervisani su za ritmove koje će diktirati domaći majstori rejva.

Marko Nastić, Peppe, Vladimir Aćić, Dejan Milićević, DJ Billy 9, Noise Destruction i Nexie povešće sve ljubitelje dobrog tehna na magično putovanje do ranih jutarnjih časova.

Ulaznice potražite OVDE

Posle ove žurke, mart će biti rezervisan za dame za miksetom.

Zanosna, talentovana, jedna od najtraženijih dama svetske elektronske scene, Debora De Luka, 9. marta iz Italije stiže pravo u Novi Sad. Njena harizma i šarm širiće se SPENS-om, a sve posetioce zasigurno će baciti na kolena. Za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji jer stalno eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom.

Na ovom spekaktakularnom događaju pored nastupa moćne napuljske DJ dame, očekuje nas i set najtraženije domaće zvezde Lee Dobričić kao i mlade nade - Seše.

Ulaznice potražite OVDE

Rejv u aprilu sa španskom kraljicom tehna!

Fatima Hajji, španska tehno kraljica afričkog porekla, podići će SPENS na noge 12. aprila. U karijeri dugoj dvadeset godina, oblikujući različite podžanrove techno muzike, prenoseći harizmu juga Evrope, stekla je poštovaoce širom sveta zahvaljujući jedinstvenom muzičkom odabiru i još neverovatnijim setovima. Mnogi je svrstavaju u vodeće ženske DJ-eve jačeg tehno zvuka što ona i potvrđuje spektakularnim nastupima.

Jedan od nenih nastupa pogledajte OVDE

Pored nastupa dark techno zvezde ovo veče uveličaće i nezaobilazna domaća podrška koju čine TKNO, Sugar Lobby, Miloš Vujović i RanchaTek.

Povezano

Sve vesti