• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priveden napadač na fudbalera Napretka

Izvor mondo.rs

MUP saopštio da je u Kruševcu identifikovan i priveden muškarac koji je povredio Ibrahima Ndiajea

 U Kruševcu Priveden napadač na fudbalera Napretka Ibrahima Ndiajea Izvor: MN Press

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su i priveli tridesetogodišnjeg muškarca iz Kruševca, osumnjičenog da je u nedelju oko 19 časova, ispred Pionirskog parka u tom gradu, naneo laku telesnu povredu Senegalcu Ibrahimu Ndiajeu, fudbaleru Napretka.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, protiv osumnjičenog će, po nalogu nadležnog tužioca, biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, stoji u saopštenju policije.

Ndiaje i njegov saigrač Kamerunac Samjuel Baha Regis najpre su verbalno, a zatim fizički napadnuti u nedelju uveče u Kruševcu. Napadač je Senegalcu zadao udarac u glavu čvrstim predmetom i napravio mu rasekotinu.

Samjuel Baha Regis nepovređen je u incidentu.

Napredak je potom objavio saopštenje u kojem "najoštrije osuđuje svaki napad, pritisak, nasilje i svaki drugi način ugrožavanja bezbednosti ljudi".

"Osuđujemo svaki čin nasilja ikada, igde i prema bilo kome i jednostavno ga smatramo neprihvatljivim. Napad na naše fudbalere je delo huligana, koji će u skladu sa Zakonom odgovarati za delo koje su počinili. Napad nije imao rasističku pozadinu", piše u saopštenju kruševačkog superligaša, uz zahvalnost policiji na brzoj akciji i pronalaženju počinicala ovog "gnusnog dela" i dprineli da se igrači Napretka "koliko-toliko osećaju sigurno i bezbedno".  

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miloš

I ponovo zbog ribe. Zar ti crnci nemaju svoje žene?

Vlada

Kruševac mi je nekako prava prestonica SNS Srbije

Zvele

@Vlada pa i danas si pisao vezano za Kruševac jer misliš da je tvoj grad bolji gori mnogo gori ubijate se ko zečevi bre.Kruševac je divan grad.

special image