OBRT: Rasta tuži Loku? (VIDEO)

Autor:

Reper se danas pojavio na sudu povodom tužbe Slobodana Nešovića Loke

OBRT: Rasta tuži Loku? (VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović Rasta

Stefan Đurić Rasta bio je danas u Prvom osnovnom sudu zbog tužbe koju je Slobodan Nešović Loka podneo protiv njega zbog nasilničkog ponašanja, odnosno "batina koje je dobio u centru Beograda zbog navodnog duga".

"Pogledali smo snimak koji je tužilaštvo dalo i iz tog snimka sada se utvrdilo da ne postoji nijedan navod iz optužnog akta. Tužilaštvo nema dokaza za ono što su tvrdili i 4. marta ćemo videti da li će tužilaštvo nastaviti sa gonjenjem", rekla je Irina Borović, Rastin advokat, prenos "Kurir".

Rasta izvređao Emira Kusturicu

Pevač je nakon suđenja rekao:  "Razmišljam o kontratužbi. Mada mi je trenutno bitno da se ovo završti kako treba i mislim da će istina pobediti", izjavio je reper.

Rasta se u aprilu 2017. godine sukobio sa nekadašnjim saradnikom, vlasnikom Maskoma Vladimirom Nešovićem Lokom.

Rasta tvrdi da je u Maskom došao da raskine ugovor, nezadovoljan tretmanom, a da je Loka inscenirao napad. Nešović, pak, navodi da je Đurić došao u pratnji nekoliko momaka i tražio da raskine ugovor, ali i da mu se isplati 30.000 evra. Kada je Nešović to odbio, smatrajući da nema nikakve osnove, momci su ga napali. U beogradskom Urgentnom centru Nešoviću su konstatovane lakše telesne povrede.

Pogledajte MONDO prilog s Rastom:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti