Neispričana priča o šampionima sveta (VIDEO)

Autor:

Ovog 14. februara zaljubite se u priču "Da li je ovo pravi život"

Neispričana priča o šampionima sveta (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/imputanium

U jeku dodele filmskih nagrada jedno ostvarenje se spominje više od ostalih - "Boemska rapsodija", priča o Frediju Merkjuriju i počecima benda Queen. U filmu ste saznali kako je nastao hit koji 40 godina čuva tajnu, a sada ćete u knjizi "Queen - Da li je ovo pravi život" autora Marka Blejka, uspeti da otkrijete i druge.

Uprkos smrti energičnog frontmena Fredija Merkjurija 1991. godine, Queen je ostao jedan od najomiljenijih rok sastava na planeti, sa trista miliona  prodatih albuma. Film koji govori o nastanku benda je ovenčan nagradama, a čitava priča o usponu i istinama koje se nalaze iza Merkjurija nikada nije otkrivena.

U knjizi koja će se naći u prodaji od Dana zaljubljenih u Delfi knjižarama, saznaćete kako su zapravo članovi benda postali "šampioni sveta".

Izvor: YouTube/Queen official

Autor je oslanjajući se na svoje stare intervjue sa članovima benda Queen, i sto razgovora s producentima, urednicima diskografskih kuća, bivšim članovima, školskim drugovima... složio potpun, zadivljujući prikaz benda - od svirki u predgrađu do svetskih zvezda.

Povezano

Sve vesti