Nećete je više gledati! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Barem ne na društvenim mrežama...

3
A- A A+

Reperka Cardi B dobila je Gremi za najbolji rep album, "Invasion of privacy", a publiku je tom prilikom počastila i izvođenjem pesme "Money".

Ona je tverkovala na klaviru, što su mnogi procenili kao "neprikladnim" za ovaj događaj, a potom su je na Instagramu preplavili negativni komentari povodom nagrade koju je dobila.

To je dovelo do toga da Cardi "eksplodira" od besa prema fanovima na društvenim mrežama. Ona je prvo objavila video gde im je ljutito objašnjavala da se "ubila od rada" da bi izdala album, kao i da je zasluženo pobedila.

Skandalozan nastup! (FOTO, VIDEO)

Takođe ih je podsetila da je bila trudna dok je radila na albumu "Invasion of privacy", te da je prva žena koja je dobila Gremi za najbolji rep album.

"Muka mi je od ovog sra*a. Naradila sam se za ovaj je**ni album. Sećam se kako su prošle godine svi komentarisali da sam nepravedno izostala s dodela nagrada, a sada imate problem? Moj album je dva puta postao platinast i uvek je bio u top deset. Broj jedan album takođe", istakla je ona, a potom obrisala Instagram profil, jer neće više da "trpi sra*a".

Šta ste gledali, gledali ste...

Podsetite se njenog nastupa s dodele nagrada:

Izvor: YouTube/Kotaro&Loka

Povezano

Sve vesti