Bogosavac ne ide za "dž", veran je Brđanima

Autor:

Pouzdanom levom beku ugovor je isticao na kraju tekuće godine i Čukarički je bio u opasnosti da ne zaradi od njega, ali uspeli su da produže saradnju. Sa njim i sa još dvojicom defanzivaca.

1
A- A A+
Bogosavac Foto: MN Press

Čukarički će sačuvati na okupu zadnju liniju.

Ekipa sa Banovog brda objavila je da su posle Nemanje Bjelića i Stefana Šapića, ugovore sa klubom produžili defanzivni igrači Darko Puškarić, Boris Kopitović i Miroslav Bogosavac, čiji su ugovori isticali u 2019. godini.

Puškarić bi već na leto postao slobodan igrač, a ovako je "obnovio" do leta 2020. godine, dok su mladi reprezentativac Srbije i "A" reprezentativac Crne Gore dogovorili dužu saradnju.

BOGOSAVAC ZA MONDO: HVALA BATO, VELIKI SI!

Riđokosi levi bek Miroslav Bogosavac je "produkt" Partizanove škole fudbala, ali nakon što je istisnut iz startne postave, odlučio je da promeni sredinu i da ode u Čukarički gde će imati minutažu. Od januara 2017. godine odigrao je 78 mečeva za klub i postigao jedan gol. Uvršten je u idealni tim jesenjeg dela šampionata.

Bogosavcu i Kopitoviću je ugovor isticao u decembru, a novim potpisom oni će ostati fudbaleri Čukaričkog do juna 2021. godine, što znači da Brđani neće doći u situaciju da ne zarade novac na njihovim odlascima.

Za njih dvojicu ove zime je bilo interesovanja, međutim Čukarički je odlučio da zadrži "jezgro" ekipe na okupu, te da ovog proleća zadrži mesto koje vodi u Evropu.

Trenutno su četvrtoplasirani iza Zvezde, Radničkog i Partizana.

Povezano

Sve vesti